Тарифний Майдан у Києві розширився до будівлі Верховної Ради

 РИА Новости

Активісти "тарифного" Майдану, які протестують біля будівлі кабінету міністрів України в Києві, розширили територію своєї акції до будівлі Верховної Ради. На початку минулого тижня біля будівлі уряду в Києві розпочалася акція з вимогою здешевлення вартості комунальних послуг - так званий "тарифний майдан".

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, який є одним з ініціаторів її проведення, заявив, що люди не розійдуться доти, поки їх вимоги не будуть виконані. Ляшко заявив, що "тарифний майдан" у Києві планують розширити. Активісти поставили в Маріїнському парку біля будівлі парламенту два військових намети, біля них знаходяться кілька десятків демонстрантів. На одному з наметів вивішений єдиний плакат з гаслом "В Україні єдиним джерелом влади є народ".

Як розповіли учасники акції, вони мають намір "сьогодні-завтра" поставити ще кілька наметів, а в майбутньому розширити свою акцію до адміністрації президента. Разом з тим, біля будівлі Ради стоять два автобуси з працівниками міліції, а прилеглу територію патрулюють кілька десятків правоохоронців.

Перед входом в будівлю кабміну, де учасники акції розгорнули наметове містечко, всього встановлено більше 25 наметів, серед яких є великі військові намети, а також невеликі намети, призначені для ведення агітаційної роботи. Учасники мітингу гріються біля переносних печей-буржуйок, організовано підвезення дров для них, а також для учасників акції працює польова кухня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення