Таро-прогноз на 2020 рік: що чекає Терезів, Скорпіонів та Стрільців (відео)

Відомий таролог Анна Єфремова склала гороскоп на 2020 рік для кожного знака зодіаку. Які досягнення і провали чекають Терезів, Скорпіонів і Стрільців у Новому році, і чого варто побоюватися в 2020.

Терези

Терези на початку 2020 року будуть налаштовані з'ясовувати стосунки і конфліктувати. Все через те, що ви відчуваєте обман або нечесне ставлення до вас. В основному це відбувається на робочому місці. Ви ображені на начальника за штраф або вас не видали премію. Чоловіки готові будуть зробити пропозицію обраниці і одружуватися. Здоров'я у Терезів стабільне. Фінанси на початку 2020 року трохи нестабільні, та й великого поповнення не варто очікувати.

У середини 2020 року становище з фінансами налагодиться. Вас чекають робочі подорожі і відпочинок. Прийде допомога від старших або начальства. Можливі любовні відносини на стороні, які привернуть наслідки. Не можна подорожувати тим, хто чекає дитину. Не вступайте в інтриги і не заводьте службових романів.

У кінці 2020 року хороше стабільне фінансове становище. Емоційний стан буде нестабільним. Не можна витрачати енергію на дрібниці - можуть виникнути проблеми зі здоров'ям під кінець року.

Гороскоп на 2020 рік для Терезів

Скорпіон

На початку 2020 року Скорпіони будуть багато подорожувати. Буде гарний розвиток бізнесу. Нові договори з новими і старими партнерами, оформлення власного бізнесу - все це на початку 2020 року.

Фінанси прибудуть і положення налагодиться. Жінки-скорпіони на початку року можу планувати вагітність.

Середина 2020 року змусить Скорпіонів сумніватися і шукати рішення у друзів і близьких. Скорпіон в 2020 любов і справи змусять вас понервувати. Ви захочете обірвати відносини, які обтяжують вас або викликають невдоволення. У сімейних скорпіонів з'являться нові правила в сім'ї.

Кінець року для Скорпіонів - сприятливий час що б наповнити себе новими цілями і завданнями. Серйозних ускладнень зі здоров'ям не буде.

Гороскоп на 2020 рік для Скорпіонів

Стрілець

Стрільці на початку року будуть переживати через роботу, варто відпочити і провести час з близькими. Не переживайте ви знайдете іншу роботу, зі старою розпрощаєтеся мирно. Для тих, хто роботу не змінює варто розставити пріорітети на роботі, щоб субординація була присутня. Тим, хто чекає дитину потрібно берегти себе. Чоловікам потрібно берегти своє здоров'я від травм на початку року. У Стрільців можливі ділові поїздки.

В середині року потрібно берегти спину і проводити профілактику наявних недуг. Категорично не можна "дурити" з фінансами і бухгалтерією - це призведе до незворотніх наслідків. Ще не варто заводити нові романи, руйнуючи старі.

До кінця року варто звернути увагу на здоров'я і сходити до лікаря.

Гороскоп на 2020 рік для Стрільців

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення