Таро-прогноз на лютий 2020: що чекає Раків, Левів та Дів (відео)

Відомий таролог Анна Єфремова склала гороскоп на лютий 2020 рік для кожного знака зодіаку. Які досягнення і провали чекають Раків, Левів та Дів.

Рак

Лютий 2020 для Раків почнеться добре, ви будете надолужувати згаяне і відновлювати свої фінанси. Можливі епізоди заздрості Вашим заробіткам. Але все ж ви маєте шанс поміняти роботу, розвиватися і розвивати своє становище в суспільстві.

Лютий 2020 буде емоційний як завжди. Трохи стримуйте свої пориви. Не з'ясовуйте відносин. Ваш партнер / партнерка почне займатися своєю справою, буде будувати кар'єру - це добре.

Жінкам в лютому потрібно пройти профілактичний огляд по жіночому здоров'ю.

Середина місяця і кінець місяця чомусь викликають страх втратити фінанси, але це не має підстави.

Лев

Для Лева лютий 2020 починається з роботи, ви зайняті зароблянням грошей. Також ви захочете подорожувати.

Для жінок Таро гороскоп віщує те, що може наступити момент завершення відносин і пошуку інших партнерів. Для чоловіків Левів любовний гороскоп на лютий попереджає, що є варіант розставань, але ви ще можете на це вплинути і зберегти.

Ви можете втратити роботу, якщо ви працюєте в декількох місцях. Середина січня для Левів дуже сприятлива для навчання і отримання нових навичок і знань.

Вам треба берегти голову від травм. Не впадайте в депресію. Не звалюйте на себе проблем більше, ніж можете вирішити, інакше буде боліти спина.

Діва

Лютий 2020 для Діви починається з завершення якогось великого проекту або шматка роботи.

Ви різко можете закінчити відносини. Якщо самі не закінчите, доля все одно закінчить цей союз.

У лютому можливий вибір партнера з декількох. Вибір буде складний, будете сумніватися. Задумайтеся, може, Вам потрібен не партнер? Може пора знайти помічника або спонсора, щоб Ваша справа стартувало з новою силою.

Треба стежити за здоров'ям та не застуджуватися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення