"Тебе голуби лабораторні подзьобали?": росіяни захейтили воєнкора, який процитував лютий фейк (фотофакт)

Російські пропагандисти вдаються до нових методів загажувати мізки своїм читачам. Російські журналісти все частіше поширюють дописи фейкових телеграм-каналів начебто від імені українських військових або ж "офіційних" сторінок органів виконавчої влади.

Цього разу росіян намагаються переконати в тому, що наступ української армії неможливий, бо "немає гарного ППО", а атака РФ по об’єктам критичної інфраструктури по всій Україні "призведе до руїн без світла, газа та води".

Російський воєнкор, у якого понад 72 тисячі підписників, у своєму блозі процитував фейковий канал у телеграмі, за що отримав порцію хейту від читачів. Цей канал російські пропагандисти ведуть від імені ЗСУ. Оскільки реальних перемог на фронті у окупантів немає, а віру росіян у "другу армію світу" треба підіймати, то воєнкори-загарбники не гидують годувати свою недалеку аудиторію навіть суцільною брехнею.

У коментарях до публікації зазначили, що канал воєнкора "перетворюється на скабєєву", самого його "голуби лабораторні подзьобали", а цитований ним паблік "Герої. 35 бригада ЗСУ" - це не що інше як ІПСО (інформаційно-психологічна операція).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення