Тебе люблять: відомі українці вирішили взяти участь у флешмобі на підтримку підлітків (відео)

Нацполіція запустила флешмоб #ТЕБЕ_ЛЮБЛЯТЬ, аби підтримати дітей та підлітків, які проходять через складний період у своєму житті, мають проблеми в родині, навчанні, з друзями, відчувають, що залишилися сам на сам зі своєю бідою. Про це повідомляє пресслужба установи.

У рамках флешмобу відомі українці ділитимуться особистими історіями, розповідатимуть про проблеми, з якими стикалася, як проходили через тяжкі часи, які не завадили їм стати успішними.

Першою до цієї ініціативи долучилася заслужена артистка України "сонцезалежна" Наталка Карпа.

"Кожна дитина має рости в любові, турботі та повазі, завжди почуватися захищеною і ніколи – самотньою. Тебе люблять і цінують, навіть коли за щось сварять. Ти однаково важливий, навіть якщо сердишся чи отримав погану оцінку. Ти зможеш, навіть якщо зараз у тебе щось не виходить. Не мовчи, розкажи – ми зрозуміємо та підтримаємо", - йдеться у повідомленні.

Наталія Семенівна Карпа (нар. 14 серпня 1981, Добромиль, Львівська область), більш відома як Наталка Карпа — українська співачка, ведуча та заслужена артистка України. Співзасновниця продюсерського центру Karparation.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення