Теракт у Стамбулі: хто вирішуватиме, яким буде світ завтра?

Теракт у Стамбулі. Загинуло, за попередніми даними, 36 осіб. Поранено 150 осіб.

Вибух і стрілянина в одному з найбільших авіацентрів, зайвий раз дають привід зрозуміти, що в світі все стало значно небезпечніше. І головне, небезпечніше стало саме після того, як "великі демократизатори" почали військову кампанію щодо "встановлення безпеки в світі". Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише журналіст, автор та ведучий програми "Надзвичайні новини" Костянтин Стогній.

"До 2000-го року світ вгамувався. Про теракти говорили лише історики і фахівці. А хто тоді чув про біженців?! Живі були сотні тисяч іракців, лівійців, сирійців... Я розумію, що є цинічні лідери однієї заокеанської держави, які сповідують ідею ведення воєн в інших країнах, щоб не воювати на своїй території. Але ж іншим лідерам не можна бути такими дурнями і знищувати свій народ на догоду чужим інтересам!,"- розповідає журналіст.

За словами Костянтина Стогнія, світ, на жаль, вже не буде таким, як був у 2000-му. Але яким буде - вирішувати треба зараз. І вирішувати мають потужні харизматичні лідери. А їх у нашій країні я поки не бачу. Тільки жебрачки і маріонетки МВФ. А такі точно ніяк не впливають на майбутній світоустрій. Навіть навпаки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення