Теракт в Кабулі забрав життя 9 українців – МВС Афганістану

 СЕГОДНЯ

Внаслідок нападу терористів на готель Intercontinental в Кабулі (Афганістан) загинули дев'ять громадян України. Про це розповів заступник речника Міністерства внутрішніх справ Афганістану Нусрат Рахімі, передає Радіо Свобода.

За його словами, ще не встановлені особи всіх загиблих.

"14 іноземців загинули, в тому числі, один громадянин Киргизстану, один громадянин Греції і дев'ять громадян України. Особи ще трьох інших поки невідомі. Незабаром ми їх ідентифікуємо", – сказав Рахімі.

Нагадаємо, спочатку голова МЗС України Павло Клімкін заявляв, що внаслідок атаки загинули шість українців, однак пізніше виявилося, що кількість загиблих українців зросла. Надзвичайний і повноважний посол України в Таджикистані і Афганістані Віктор Никитюк заявив про загибель сьомого громадянина України.

Також посол розкрив деталі про загиблих громадян України. За його словами, серед них є працівники двох авіакомпаній. Українські дипломати займаються підготовкою документів на повернення тіл загиблих на батьківщину.

У свою чергу директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев розповів, що, згідно з попередньою інформацією, вдалося врятувати 19 українців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення