Терміново скликають штаб: у Запоріжжі спалах COVID-19

У Запоріжжі ще в одному гуртожитку, розташованому в Заводському районі, підтвердили випадок зараження коронавірусом. Про це повідомила пресслужба Запорізької міської ради.

За дорученням міського голови Володимира Буряка ввечері відбулося засідання міського штабу для оперативного управління заходами щодо недопущення подальшого поширення COVID-19.

Влада на розголошувала адресу, однак за даними порталу Zanoza-news, мова йде про гуртожиток на вул. Історичній у районі Кічкас.

Заразилася жінка, яка проживала на 4 поверсі гуртожитку. Повідомляється, що в першу чергу перевірять 45 її сусідів за поверхом. Всі вони будуть залишатися на самоізоляції, відповідне зобов'язання їм запропонують підписати під час взяття аналізу. Біля гуртожитку встановили пост поліції.

У Запорізькій міськраді підкреслили, що з досвіду гуртожитку в Олександрівському районі міста, де раніш спалахнув коронавірус, всі інфіковані були виявлені на одному поверсі. Тому на даний момент вирішено обмежити пересування саме жителів 4 поверху гуртожитку в Заводському районі.

Також починаючи з 4 травня протестувати обіцяють і всіх контактних осіб хворої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення