Терорист з Ніцци виявився багатодітним депресивним велосипедистом

 Telegraph

Сусіди водія вантажівки, який влаштував теракт в Ніцці, описали його як «дуже дивного і самотнього чоловіка», передає The Telegraph.

«Він не здавався дуже релігійним, завжди ходив в шортах і черевиках з високим берцем», — наводить видання слова чоловіка на ім'я Себастьян.

Повідомляється, що Мохамед Лауэеж Булель ставив свій фургон недалеко від будинку і завжди піднімався в квартиру з велосипедом, передає Le Figaro. Як зазначає видання, чоловік був батьком трьох дітей. Після розставання з дружиною, яка жила в тому ж чотириповерховому будинку, він перебував у стані депресії.

«Він жив один. Мало з ким спілкувався і не був ввічливим. Наприклад, двері він би вам не притримав», — наводить The Telegraph її слова.

31-річний Бухлель був родом з міста Мсакен, розташованого на північному сході Тунісу. Останні чотири роки він проживав під Ніццою і постійно мав проблеми з законом.

Журналіст на ім'я Амичай Штайн телеканалу Channel1Iba опублікував у своєму Twitter знімок, стверджуючи, що це фотографія туніського водія. Справжність цього знімка поки ніхто не підтвердив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення