Терористи в розпачі

Зовсім недавно СБУ затримала в Костянтинівці Донецької області (ближній тил сил АТО) Панкрата – організатора інформаторскої мережі ДНР «Центр». І ось сьогодні чекісти повідомили, що взяли його 35-річну спільницю. Вся група імовірно складалася з 8 чоловік. Скільки з них ще на свободі, не повідомляється.

У той же час СБУ повідомила про чергового бойовика, який скористався амністією. Влітку цього року він став «ополченцем» ДНР: зі зброєю чергував на блокпостах і охороняв адміністративні будівлі. Дізнавшись про можливість амністії, добровільно звернувся в правоохоронні органи. Каже, з-за негативного морально-психологічного клімату в середовищі терористів і катастрофічного стану економіки на окупованій території. Погодившись співпрацювати зі слідством, колишній бойовик вже вдома. У перспективі висока ймовірність звільнення його судом від кримінальної відповідальності.

На тлі безперспективного свого становища багато терористів перебувають у стані розпачу і шукають шляхи вийти з своїх загонів. Про це розповідають їхні родичі в соцмережах в пошуках порад від таких же як вони.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення