Терористи в шоці — загинув відомий командир з Росії

Донецьк поступився першістю самої гарячої точки Горлівці на Донбасі, але, тим не менше, і тут далеко не спокійно.

За даними спікера АТО Леоніда Матюхіна, з 6 ранку до 18:00 4 грудня мали місце неприцельні обстріли українських позицій в районі Пісок і Красногорівки. Незважаючи на провокаційний характер вогню, застосовуваний арсенал "ДНР" досить значний: БМП-2, 82-міліметрові міномети, автоматичні та станкові гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецька зброя.

Але місцеві жителі доповнюють картину дня, ближче до вечора внаслідок обстрілу терористами (прицільного або провокаційного – не зрозуміло) сили АТО змушені були закрити коридор з Донецька на Курахове:

«Георгіївський БЖ закрили у бік Донецька, йде обстріл нульового БЖ. Вже більше години без руху. Велика черга на Донецьк».

Мало того, "ДНР "чомусь влаштувала шмон на в'їзді з Донецька до Макіївки:

«На в'їзді на Гвардейку з об'їзної стоять патрулі, перевіряють абсолютно всі машини (документи, багажники). І на в'їзд і на виїзд».

При цьому сепаратисти нібито готуються відбивати наступ ВСУ, що, швидше за все, означає протилежне:

«З 17:00 почалася традиційна вечірня дискотека між н. п. Піски і «Вольво-Центром». Працюють стрілецька, СПГ-9, РПГ. У самому Донецьку дуже багато піхоти ополчення. Мабуть, до відбиття атак ВСУ, які плануються в прийдешні вихідні».

А «Necro Mancer» відшукав свіжу втрату в лавах «руських»: «Рашист Нургатин Артем Володимирович (22/03/70, Казань) убитий вночі 03-04/12/15».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення