Тести ПДР - підготовка автомобілістів в Україні

Все про підготовку автомобілістів

Стати вправним автомобілістом може кожен. Треба лише докласти певних зусиль та приділити увагу навчанню. Навчатися ви можете у будь-якій автошколі. Їх, доречі, безліч. Особливо перейматися питанням вибору місця навчання не варто, принцип у всіх шкіл однаковий.

Мета кожної школи навчити вас всьому необхідному для керування автомобілем та підготувати для тестування в ГСЦ. Ще до початку навчання ви маєте змогу ознайомитися з тестами ПДР на нашому сайті Green Way.

vHCiBpnqcHH3E8otyazTAAdWhlwRcpDze4cYamkmyAe4QmKqKRdKf8-aG0W_9CqfRyEbmoeAwt2JArKyGTfsxzsp3h2COcIqDu8ylApuEA6F0CFW8_GtJk29wnTcqFXU4hICxzvH

Як проходить навчання в автошколі

Курси майбутніх автомобілістів тривають декілька місяців. Протягом цього часу ви будете ретельно вивчати теорію та вчитися застосовувати її на практиці. Тому всі заняття поділені на теоретичні та практичні (водіння).

Щодо теоретичної частини, то вона проводиться для всієї групи одночасно. На цих заняттях ви: вивчите всі чинні в Україні правила дорожнього руху; будову автомобіля; навчитесь надавати першу невідкладну допомогу та дізнаєтесь що робити у випадку ДТП.

До теоретичних занять треба відноситися дуже відповідально. Від того, як добре ви все зрозуміли буде залежати ваша поведінка на дорозі. Опинившись у центрі дорожнього руху від вас залежить не тільки ваше життя, але й життя інших людей. Вкрай важливо не просто вивчити всі правила як вірш, а зрозуміти їх.

Протягом теоретичної частини ваші здобуті знання будуть перевіряти тестуванням. Саме таким, який ви будете здавати перед отриманням посвідчення в Головному сервісному центрі. На основі їх результатів у викладача є можливість оцінити рівень ваших знань. У випадку необхідності він ще раз детально пояснить те чи інше питання.

Через деякий час після початку теоретичних занять почнуться практичні. Їх графік складається індивідуально з кожним учнем. Перші такі заняття переважно мають ознайомлювальний характер. На них вам розкажуть:

  • як сідати в автомобіль;
  • як підлаштовувати сидіння та дзеркала;
  • як перемикати передачі;
  • яка педаль за що відповідає;
  • що першочергово робити перед запуском двигуна.

Без таких базових знань вам не дозволять рушати з місця та виконувати різні маневри. Лише після ознайомлювальної частини ви почнете вчитися керувати автомобілем: рушати та гальмувати; здавати назад; повертати; розвертатися; паркуватися. Вас навчать також правилам водіння в умовах обмеженої видимості. Всі ці навички рано чи пізно вам знадобляться на дорозі. Тому дуже уважно слухайте та запам’ятайте, та не бійтесь перепитати, якщо вам щось не зрозуміло. Інструктор дійсно прагне вас навчити.

Після курсів на іспит

Найважливішим та останнім етапом перед отриманням посвідчення є складання спеціального іспиту. Саме він покаже як ви засвоїли весь матеріал та як навчилися керувати автомобілем. Тому він теж складається з двох частин: теоретичної та практичної.

Теорію, як і на курсах, перевіряють тестуванням. Щоб бути максимально підготовленим ви можете самостійно ще раз прочитати ПДР-онлайн на нашому сайті Green Way.

У випадку успішної здачі тестів ви повинні складати іспит з водіння. На ньому вас попросять продемонструвати отриманні практичні навички. Нічого страшного чи нового немає. Головне, будьте уважними та зберігайте спокій. Склали й цю частину іспиту? Вітаємо. Все одразу після цього ви отримаєте омріяне посвідчення водія.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення