The Economist зобразив Путіна у вигляді вампіра (фото)

 Апостроф

Критична стаття під назвою "Путінізм" про президента Росії Володимира Путіна вийшла на обкладинці авторитетного журналу The Economist.

На обкладинці зображений затемнений портрет Путіна з червоними вогниками замість очей. Судячи за деякими конотацій у статті, автори зобразили Путіна в ролі літературного персонажа - вампіра графа Влада Дракули.

Видання зазначає, що за час правління Путіна економіка Росії постраждала катастрофічно, населення старіє і, як очікується, що її населення скоротиться на 10% до 2050 року. Агресією на зовнішніх фронтах Путін намагається компенсувати проблеми всередині країни, пише видання.

"Що Захід повинен робити? Час на його стороні", - пише видання.

На думку авторів, Росія почне слабшати, а Захід тим часом повинен вести постійні прямі переговори з Путіним, щоб контролювати ситуацію. Переговори повинні включати контроль за ядерними озброєннями, ситуацію в Сирії і українське питання.

"Наступний президент Америки повинен заявити, що, всупереч тому, що сказав Трамп, якщо Росія використає таку тактику проти члена НАТО, Латвії чи Естонії, Альянс буде розцінювати це як напад на них усіх. Окремо Захід повинен дати зрозуміти, що, якщо Росія візьме участь у широкомасштабної агресії проти союзників, які не є членами НАТО, таких як Грузія і Україна, він залишить за собою право озброювати їх", - йдеться в статті.

Автори підкреслюють, що перед лицем російської пропаганди і агресивної політики Захід повинен бути єдиним і твердим.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення