"Ти мені ще живим потрібен!": у Києві з 19 поверху викинувся чоловік, він намагався втриматись за кондиціонери (відео)

Сьогодні у столиці сталось чергове самогубство. На вулиці Ревуцького в ЖК "Лебединий" вистрибнув з вікна 19 поверху чоловік, який був у стані зміненої свідомості. Це сталось близько 4 години ранку, повідомляють столичні телеграм-канали. Чоловік загинув на місці події.

Найімовірніше, самогубця був під впливом алкоголю або наркотичних речовин. За словами сусідів, цієї фатальної ночі він відпочивав у гучній компанії, була вечірка.

Очевидці в будинку навпроти зафільмували останні секунди життя чоловіка. На відео чути, як дівчина спробувала зупинити його, але не вийшло.

"Ти мені ще живим потрібен! Будь ласка, давай, давай...", - кричала дівчина, але чоловік не втримався на кондиціонері і полетів каменем донизу.

Жителька будинку розповіла, що він падав, вдаряючись об кондиціонери мешканців будинку, намагався вчепитись, але не втримався. Зрештою, він приземлився над її вікном у корзину від її кондиціонера. На той момент чоловік вже нерухомо лежав, стікаючи кров’ю. Пізніше у соцмережах з’явилось відео, як чоловік впав на асфальт.

Точні обставини загибелі встановить слідство. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення