Тікав від поліції: на Запоріжжі чоловік влетів у дерево і загинув (фотофакт)

17 квітня о 23:20 до Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду в селі Михайлівське Новомиколаївської територіальної громади. Про це повідомляє місцева поліція.

На місце події прибули слідчо-оперативна група відділення поліції, працівники ДСНС та медики. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ-2170» не зупинився на вимогу працівників групи реагування патрульної поліції, рухався з перевищенням швидкості, під час повороту не впорався з керуванням та допустив наїзд на дерево.

Від отриманих травм водій, 42-річний місцевий мешканець, загинув на місці пригоди.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Легковий автомобіль вилучено. Тривають слідчі дії.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії та звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами: (098) 987-94-44 або 102.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення