Тіла впізнати неможливо: з'явилися жахливі подробиці авіакатастрофи в Чугуєві

На місці катастрофи АН-26 у Чугуєві під Харковом працює спеціальна комісія на чолі з віцепрем'єром Олегом Уруським. Поки вдалося з'ясувати, що літак був у справному стані, а незадовго до посадки виникли проблеми з лівим двигуном. Доступу до чорних скриньок нині немає, але їх вдалося знайти. Тіла загиблих курсантів і членів екіпажу обгоріли, встановити особи без результатів ДНК неможливо. Про це на засіданні Кабміну 26 вересня розповів Олег Уруський, передають "Надзвичайні новини".

"Тіла в дуже понівеченому стані. Вони обгорілі. Не вдалося впізнати жодного тіла. Потрібна експертиза ДНК. Це займе від двох до трьох тижнів часу, тільки після цього можна буде організувати похорон", – розповів віцепрем'єр.

На борту перебували п'ять офіцерів і два прапорщики, 20 курсантів другого, третього і четвертого курсів.

"Під час планового польоту, приблизно о 20:38, командир повідомив про падіння оборотів лівого двигуна. О 20:45 відбулося зіткнення з поверхнею землі. 23 людини відразу загинули. Потім знайшли ще тіла двох людей, а двоє людей вижили. В одного були опіки – 90% поверхні тіла, він загинув в лікарні. Отже, з 27 осіб, які були на борту, 26 вважаються загиблими", – пояснив Уруський.

На місці працюють 50 слідчих, Державне бюро розслідувань почало кримінальне провадження. Більше інформації буде після того, як правоохоронці отримають доступ до чорних скриньок.

Нагадаємо, уранці 26 вересня стало відомо, що один із курсантів, якому вдалося вижити унаслідок авіакатастрофи військового літака АН-26 на Харківщині, помер у реанімації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення