Тіло 4-річної Олі, яку забив власний батько на Дніпропетровщині, знайшли 6-річні братики, батьки навіть не викликали лікарів (відео)

На Дніпропетровщині сталася моторошна трагедія. Там 4-річну дитину знайшли мертвою у синцях та з трупними плямами. За підозрою у вбивстві затримали батька малечі.

У програмі "Говорить Україна", психолог Валентина Єфімова, повідомила про те, що після спілкування зі старшими 6-річними братами-близнюками загиблої дитини, з'ясувала, що тіло маленької Олі у синцях знайшли у ліжку саме діти. Також жінка повідомила про те, що хлопчики суттєво відстають у розвитку.

"6-річні діти розвинуті приблизно на 3 рочки. Дітям дуже важко підтримувати розмову через те, що у них є проблеми з мовленням", - прокоментувала стан дітей психолог.

Експерт повідомила, що малюки бачили, як напередодні трагедії батько побив 4-річну Олю по голові, після чого дівчинка впала. Також у неї була блювота.

Юристи та психологи у студії наполягають на вилучені братів з родини, але соцпрацівники кажуть, що для цього немає підстав.

За даними експертизи загиблу малечу побили за 5 днів до смерті. Тобто дівчинку можна було врятувати, якби батьки вчасно звернулися до лікарів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення