Тіло турецького чоловіка пролежало в застряглому ліфті 25 днів

Пожежники знайшли в ліфті одного з багатоквартирних будинків у Мраморноморськом регіоні Туреччини тіло чоловіка, яке пролежало там майже місяць. Про це у вівторок, 21 червня, повідомляє Hurriyet Daily News.

Тіло 61-річного Мустафи Ахмета Текдогана вдалося виявити тільки тоді, коли власники розташованого на першому поверсі продуктового магазину поскаржилися на запах гниття. Їм здалося, що він виходив з квартири.

Співробітники пожежної служби розкрили житло і нікого там не виявили, однак визначили, що запах виходить з ліфта. Вони проникли в шахту і побачили підйомник, який застряг між п'ятим і шостим поверхами. У ньому і був виявлений померлий. За оцінками експертів, тіло пролежало там мінімум 25 днів.

Видання уточнює, що загиблий жив один, тому про застряглий ліфт ніхто не дізнався. У нього також не було мобільного телефону, а голосно кричати не дозволяло здоров'я. За інформацією Hurriyet Daily News, він страждав від психічного захворювання, після того як у 1999 році втратив під час землетрусу всю сім'ю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення