Тіло заховав у льох: на Харківщині чоловік зарізав вітчима співмешканки (фото)

30-річний житель села Кирилівка Красноградського району, раніше судимий за аналогічний злочин, зарізав вітчима своєї співмешканки. Про це повідомляє поліція Харківської області.

Про страшну подію до поліції близько опівночі повідомила падчерка вбитого. 45-річна громадянка розповіла, що коли потрапила до будинку, побачила розкидані порожні пляшки з-під алкоголю, плями крові на дивані, які були прикриті подушками та співмешканця у нетверезому стані. Чоловік зізнався, що вбив вітчима жінки та заховав тіло у льоху. Відібравши в жінки гроші, правопорушник пішов пиячити далі.

За лічені години правоохоронці встановили місцезнаходження чоловіка та затримали його. В ході допиту підозрюваного поліцейські з’ясували, що після застілля між зловмисником та вітчимом співмешканки виникла сварка. Під час конфлікту затриманий наніс декілька ударів кухонним ножем 61-річному чоловіку в область грудної клітини та живота. Від отриманих травм потерпілий помер. Після скоєного зловмисник виніс тіло загиблого у льох та накрив ганчір’ям.

Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

За даним фактом слідчим Красноградського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення