Тіло знайшли у ванній: у Львові за загадкових обставин померла відома косметологиня

Сьогодні на кладовищі у Брюховичах прощатимуться із 32-річною Ангеліною Сердюк. Жінка була відомою та успішною косметологинею у Львові. Три дні тому її знайшли мертвою у ванній кімнаті її квартири.

Про смерть відомої львівської косметологині стало відомо у суботу, 25 лютого. Про це повідомила її колега Ілона Потапчук, уточнивши, що стався нещасний випадок внаслідок отруєння чадним газом. У пресслужбі поліції та "Львівгазу" наразі не можуть підтвердити причину смерті жінки, оскільки тривають експертизи, пише zaxid.net.

Жінка загинула у п'ятницю вранці, 24 лютого. Ангеліна саме збиралася на роботу та вирішила прийняти ванну. На сполох забили її колеги, коли вона не з'явилася у салоні краси та не відповідала на телефонні дзвінки. О 12:25 у квартирі на вулиці Менцинського тіло жінки виявив у ванній кімнаті її чоловік.

У АТ "Львівгаз" ZAXID.NET підтвердили, що у п'ятницю їх аварійна служба виїжджала на виклик через летальний випадок із молодою жінкою.

"Під час перевірки на місці виклику тяга у димоході була, однак експертизи та перевірки ще тривають", – повідомили у "Львівгазі".

Відомо також, що будинок, у якому проживала Ангеліна Сердюк, був старим.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення