Тимчук попередив армію України

 Replyua.net

Незважаючи на тимчасове затишшя, бойовики відступати не збираються, і зараз перекидають сили. Про це повідомляє Дмитро Тимчук, військовий експерт. Він не виключив, що бойовики почали підготовку до масштабної операції.

За словами Тимчука, перекидання сил триває відразу на декількох ділянках. Він зазначив, що терористи посилюють свої позиції на трасі Сніжне-Донецьк, і зараз перекидають в цей район бронетехніку, а також проводять різні інженерні роботи.

Експерт розповів, що недалеко від Стаханова оборона терористичних військ помітно посилилася, але вони будуть заявляти про те, що роблять це із-за можливого наступу української армії.

Поряд з Пісками, поблизу Донецького аеропорту, нещодавно зафіксували новий піхотний підрозділ, що нараховує тридцять найманців. Вони розбилися на групи і рухалися у напрямку до позицій українських бійців. Деякий час терористи вели спостереження, а потім пішли у відступ, але встигли обстріляти позиції армії.

Поки ситуація на сході залишається стабільною, але експерт не виключає, що бойовики можуть завдати нового удару в будь-яку хвилину. Жителі Донбасу спільно з бійцями української армії продовжують відновлювати інфраструктуру регіону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення