Тягнув труп 6 км: маршрутка збила монахиню на переході та протягнула тіло через пів Львова (відео наїзду)

У центрі Львова водій маршрутки скоїв наїзд на двох пішоходів і поїхав з місця ДТП. Одна жінка внаслідок отриманих травм загинула, причому водій протягнув її тіло через пів міста, а інша з тілесними ушкодженнями госпіталізована. Обидві жінки виявились монахинями, вони саме йшли зранку на святу месу.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, аварія сталася на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи 20 листопада близько 6 години ранку.

"Водій маршрутного таксі № 138 марки "БАЗ", 47-річний мешканець Львова, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, здійснив наїзд на двох львів'янок віком 48 та 67 років, які рухалися пішохідним переходом. Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП. У результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїздну частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована", - розповіли у поліції.

Невдовзі патрульні поліцейські виявили транспортний засіб на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона. Окрім того, неподалік маршрутки було виявлено тіло другої жінки, на яку було скоєно наїзд, 48-річної львів’янки. Встановлено, що автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП.

У Патрульній поліції Львова підтвердили, що водій, який протягнув тіло померлої через пів міста - а це близько 6 кілометрів - був тверезим.

За даними Katedra Lwowska, загиблою є монахиня Латинського катедрального собору Львова Ольга Дуплеца. Вона була настоятлькою монастиря сестер францисканок Сім’ї Марії, працювала на кухні парафіяльної плебанії.

Сестра Галина у страшній аварії розбила голову і була госпіталізована до лікарні швидкої медичної допомоги.

Увага Відео 18+ Момент наїзду на двох жінок маршруткою у Львові

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характері пошкодження переднього бампера. Водія затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення