Том Хенкс і його дружина вийшли з лікарні після діагностики коронавірусу (фото)

Через 5 днів після оголошення про діагностику коронавірусу Том Хенкс і Ріта Вілсон покинули лікарню. Пара йде на поправку, і свій карантин продовжить в орендованому будинку. Про це виданню Page Six розповів представник актора.

11 березня подружжя оголосило про свій діагноз в соціальних мережах. "Ми з Ритою тут, в Австралії. Ми відчували себе трохи втомленими, ніби застудилися, у нас з'явилися болі в тілі. У Ріти був озноб, який приходив і йшов. Невелика температура теж. Щоб грати за правилами, як зараз прийнято в світі, ми пройшли тестування на коронавірус, і результати виявилися позитивними", - написав зірка "Форреста Гампа".

До понеділка 63-річні Хенкс і Вілсон були ізольовані і поміщені в карантин в австралійській лікарні. У Instagram актор ділився новинами про свій стан і подякував усім за турботу. Діти зіркової пари також підтвердили, що їхні батьки в порядку.

"Мої батьки отримують чудову допомогу в Австралії і почуваються добре (і в хорошому настрої), з огляду на обставини", - написав 42-річний актор Колін Хенкс в Twitter.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення