Тоня Матвієнко розповіла останню волю її мами перед смертю (відео)

 ТСН

Сьогодні в Києві відбувається прощання з народною артисткою України Ніною Матвієнко.

В останню путь легенду проводжають у Національній філармонії України, черга біля якої простягається на сотні метрів аж до вулиці Грушевського. Попрощатися з артисткою приїхали патріарх Філарет, мер Києва Віталій Кличко, співак Дмитро Монатік із дружиною, учасник ТНМК Олег Фагот Михайлюта.

Залу у філармонії прикрасили білими квітами, всюди стоять портрети Ніни Митрофанівни та лунають її пісні. Попрощатися зі співачкою приїхали й солісти українського національного хору ім. Г. Верьовки, в якому Матвієнко пропрацювала 21 рік. Хор вшанував пам'ять артистки, виконавши композицію "Вічна пам'ять".

Під час прощання донька Ніни Митрофанівни, співачка Тоня Матвієнко, поспілкувалася з журналістами, присутніми на прощанні, і розповіла їм про останню волю її мами.

Ледь стримуючи сльози, Матвієнко зазначила, що її мама не хотіла, аби на її похованні плакали.

"Вона була моїм прикладом. У неї дуже велике серце. Вона і є Україна. Дякую, що вона зробила такий внесок для України. Я буду слухати її пісні і знати, що вона поруч. Спасибі їй за все. Вона дуже просила, щоб на похованні ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше", - сказала Матвієнко.

Ніна Матвієнко померла 8 жовтня, не доживши декілька днів до свого 76-річчя. Причини смерті легенди Тоня уточнювати не стала і попросила про конфіденційність.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення