Торгівля людьми: Волинянин намагався вивезти двох українок до Польщі

 Канал 112

На Волині прикордонники затримали 29-річного місцевого жителя, який перевозив двох українок до Польщі для подальшої сексуальної експлуатації. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Зловмисник, користуючись уразливим станом постраждалих, обіцяв влаштувати їх на високооплачувану роботу в Польщі, після чого разом зі своїми спільниками на території сусідньої держави, застосовуючи методи обману, заганяв жертв у боргову кабалу і під приводом надання певних привілеїв і послуг втягував жінок у заняття проституцією", - йдеться в повідомленні відомства.

Наголошується, що оперативники звернули увагу на підозрюваного ще півроку тому, а в ході оперативної розробки було виявлено кілька випадків підготовки до злочинів.

Зараз чоловікові оголосили підозра у вчиненні злочину, , передбаченого ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що раніше в Україні розкрили агенство для сексуальної експлуатації. Його адміністратори мали дані близько 1000 повій, а жінки виїжджали для надання сексуальних послуг в країни Азії, Європи, Америки. За три дні перебування "співробітниці" за кордоном організатори отримували від 20 тис до 50 тис доларів

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення