Трагедія на Харківщині: 45-річний чоловік кинувся під потяг

У місті Ізюм Харківської області чоловік, який хотів звести рахунки з життям, кинувся під потяг. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

«26 вересня до поліції надійшло повідомлення від машиніста ремонтної дрезини. Він розповів, що близько 13:28 під шляхопроводом в місті Ізюм чоловік кинувся під потяг. Від отриманих травм 45-річний місцевий житель помер», — йдеться у повідомленні.

У повідомленні йдеться, що, за даними слідства, 45-річний чоловік раніше неодноразово виказував наміри покінчити з життям. Після смерті матері він перебував у пригніченому стані та почав зловживати алкоголем.

Також зазначається, що за півтори години до інциденту чоловік намагався повіситися у себе вдома. Його знайшли колеги, які занепокоїлися тим, що він не виходив на зв’язок. Тоді чоловіка доставили до місцевої лікарні, але він її самостійно покинув і кинувся під потяг.

«Тіло чоловіка направлено до моргу. Інформація зареєстрована в Ізюмському відділі поліції. Рух потягів не зупинявся. Всі обставини події встановлюються», — додали у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення