Трагедія під Києвом: в пожежі загинула 5-річна дівчинка

 СЕГОДНЯ

В Ірпені 5-річна дівчинка загинула від отруєння чадним газом. Нещасний випадок стався через пожежу, що сталася в приватному будинку, де знаходилася дитина, повідомляє поліція Київської області.

Надзвичайна подія сталася ввечері 6 травня. Дитина була сліпою, за нею, поки батьки на роботі, доглядав її дідусь. З'ясувалося, що ввечері додому приїхала мати дівчинки з молодшим сином і попросила батька доглянути за онуком, а сама пішла в магазин. Дідусь з онуком вийшли погуляти у двір, а дівчинка в цей час залишилася в кімнаті, де слухала телевізор. Через деякий час чоловік побачив, що з будинку йде дим. Підбіг та побачив, що всередині будинку полум'я, після чого відразу зателефонував на лінію "101".

Прибулі рятувальники витягли з дому дівчинку, вона була без свідомості. Під час проведення реанімації в кареті швидкої допомоги дитина померла. За словами лікарів, тілесних ушкоджень у дитини не було, смерть наступила від отруєння чадним газом.

Кімната, де сталося загоряння і де перебувала дівчинка, була оббита деревом і вигоріла вщент. За попередніми висновками, причина пожежі – замикання електричної проводки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення