Трагедія в Княжичах: Нацполіція приховує підсумки розслідування

Національна поліція відмовилася надавати Генеральній прокуратурі результати внутрішнього розслідування з перестрілки в селищі Княжичі.

Про це повідомляє видання “Вести”, посилаючись на джерело в ГПУ.

«Там пояснили, що закінчили розслідування ще 17 січня. Але через те, що матеріали носять гриф «цілком таємно», в поліції нам нічого не надали », – розповіло джерело.

За словами батька загиблого співробітника держслужби охорони з Броварів Сергія Орлова – Олександра, зараз розслідується вбивство п’ятьох поліцейських, а також крадіжка, в причетності до якої підозрюють копів. Але кого саме – в ГПУ теж поки не з’ясували.

«У п’ятницю я був в Генпрокуратурі. Вони мене розпитували про те, що я з’ясував під час самостійного розслідування. Склалося враження, що всі свої версії вони беруть з газет. Тому поки не знають – була крадіжка чи ні”, – каже Олександр Орлов.

За його словами, він подав заяву в поліцію на господиню будинку, який нібито обікрали.

“Адже якби вона повідомила співробітникам ДСО про поламану сигналізацію, то мій син не поїхав на помилковий виклик і залишився живим, як і інші хлопці. Туди просто ніхто не поїхав”, – зазначив батько загиблого.

Орлов додав, що господиня кожен раз давала різні свідчення.

“Спочатку вона говорила, що були упаковані речі і картини. Потім – що навіть пил не зворушена вдома, а після візиту до Генпрокуратури вже розповідала, що пропав дорогий алкоголь», – розповів він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення