Три версії пожежі літака у Шереметьєво (відео)

 Fakty.ua

У Слідчому комітеті РФ, який займається розслідуванням причин пожежі літака Superjet в московському аеропорту Шереметьєво, назвали три версії катастрофи.

Слідство розглядає різні версії пожежі літака в Шереметьєво – недостатня кваліфікація пілотів, диспетчерів і осіб, які проводили технічний огляд борту, несправність повітряного судна, а також несприятливі метеоумови.

За даними СК РФ, на момент загоряння на борту літака перебувало 78 осіб, серед яких – троє неповнолітніх і п’ять членів екіпажу.

Після аварійної посадки вдалося евакуювати 33 пасажирів і чотирьох членів екіпажу, тривають пошуки інших пасажирів рейсу.

Вже вилучено два бортові самописці – мовний і параметричний, відібрані зразки пального з баків літака і заправної станції, аудіозаписи переговорів з диспетчерською службою, записи з камер відеоспостереження.

Найближчим часом будуть призначені генетичні та судово-медичні експертизи.

Нагадаємо, літак Superjet 100 авіакомпанії Аерофлот, на якому перебувало 78 осіб (73 пасажири, 5 членів екіпажу), 5 травня здійснив аварійну посадку в аеропорту Шереметьєво. За останніми даними, під час пожежі в Шереметьєво загинули 40 пасажирів і один член екіпажу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення