Троє людей загинули від ураження електрострумом на Дніпропетровщині

За останній тиждень на Нікопольщині сталося три трагічні випадки, пов'язані з ураженням електрострумом, які закінчилися летально.

Так, 60-річний електромонтер, у вільний від роботи час, вирішив самостійно відремонтувати електропроводку під напругою 380 вольт, нехтуючи правилами безпеки. На жаль, врятувати його не вдалося.

В іншому випадку 64-річний чоловік під час прийняття душу на подвір'ї увімкнув електричний водонагрівач, занурив його в бачок літнього душу та, не вимкнувши живлення, відкрив воду. Відразу ж після цього він впав, отримавши ураження струмом. Інші люди, які намагалися допомогти йому, також отримали ураження, на щастя, менш серйозні. Потерпілого врятувати не вдалося.

Також 50-річний електромонтер під час роботи в релейній шафі отримав ураження електрострумом напругою 6000 вольт. Оточуючі намагалися надати йому першу допомогу та проводили реанімаційні заходи до приїзду медиків. На жаль, попри зусилля бригади швидкої допомоги, чоловік загинув.

Медики закликають усіх бути максимально обережними при роботі з електроприладами та неухильно дотримуватися правил безпеки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення