Троє сатаністів заманювали у ліс жертв і вбивали обрядовими ножами: що відомо (відео)

Трьом сатаністам у рф, які принесли в жертву двох людей, ухвалили вирок. Про це пишуть росЗМІ.

Усе почалося в 2016 році, а може й раніше. Спочатку Андрій Трегубенко та Ольга Большакова, які вважали себе слугами Сатани, запросили подругу у похід у ліси Карелії, там зв'язали та завдали безліч ударів обрядовими ножами.

Через два місяці історія повторилася зі спільним знайомим пари. Так само – запрошення сходити у похід, глухий ленінградський ліс та сатанинський ритуал за участю ще двох адептів – Тетяни Дерюгіної та Олександра Перевозчикова-Хмурого. Для жертви все закінчилося летально.

Спіймали Трегубенка та Большакову на початку 2021 року. Попалися на наркоті – приторговували героїном та мефедроном. У ході розслідування цієї справи з'ясувалося, що на підозрюваних "висять" ще два вбивства. Трохи згодом взяли і спільників.

Сьогодні суд виніс сатаністам вироки – Андрію Трегубенку довічне, Перевізчикову-Хмурому – 15 років та 13 років Тетяні Дерюгіній. Відбуватимуть покарання вони будуть у колоніях суворого режиму. Ольгу Большакову засудили ще 2023 року. Її відправили за ґрати на 14 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення