Троє українських військових підірвалися на фугасі на Луганщині

У с. Красна Талівка Станично-Луганського району на фугасі підірвався КрАЗ з українськими військовими, троє отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

Повідомляється, що 14 жовтня приблизно о 18:30 під час об’їзду прикордонній території 9 бійців підірвалися на фугасі. У результаті цього отримали поранення троє військовослужбовців 1-ї застави прикордонної комендатури швидкого реагування з місцем дислокації в Харкові, які були прикомандировані до Луганського прикордонного загону.

Постраждалі доставлені в Біловодську районну лікарню, де їм надається допомога.За словами голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки, фугас могли закласти диверсанти з території РФ.

«У Луганській області продовжують працювати диверсійні групи терористів. Цього разу військовослужбовці були поранені недалеко від кордону з Росією, що вказує на те, що фугас могли закласти диверсанти, які зайшли з території сусідньої держави», – зазначив Тука.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення