Троє військових зґвалтували 19-річну дівчину: вона погодилась на відкуп у 300 тисяч, але завадила поліція

Жителька російського Єкатеринбурга заявила в поліцію, що її зґвалтували троє військовослужбовців. Проте поліцейський не став реєструвати її заяви, а запропонував домовитися з військовими. При отриманні грошей дівчину та поліцейського затримали.

Дівчині 19 років. В одну з ночей вона ночувала у свого хлопця. У тій же квартирі були і троє його друзів-військовослужбовців.

За словами дівчини, коли її хлопець заснув, троє його друзів зґвалтували її. Дівчина написала заяву, проте оперативник, який розмовляв з нею, не став реєструвати її, а запропонував дівчині взяти з військових гроші. Він сказав, що шансів на карний злочин мало, а так можна хоча б заробити. Майор заявив, що може взяти з військових 700 тисяч рублів, але 400 тоді залишить собі за посередництво. На цьому вони домовилися.

Майор Абрамов зв'язався з військовими, і ті погодились заплатити. Щоправда, після такої пропозиції військові одразу звернулися до ФСБ. Передача грошей проходила вже під їхнім контролем.

Після передачі грошей дівчину та поліцейського було затримано. У них виявили 300 та 400 тисяч рублів відповідно.

На поліцейського було порушено кримінальну справу за статтею «хабар в особливо великому розмірі». Нині він під вартою. Дівчина проходить у справі як свідок.

"У разі, якщо інформація про протиправні дії посадової особи, про яку йдеться, підтвердиться, стосовно неї та її безпосередніх керівників будуть адекватні заходи реагування у відповідності з чинним законодавством", - повідомили у прес-службі ГУМВС Росії у Свердловській області.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення