Цеглиною по голові: на Донеччині чоловік вбив дружину

Під час сумісного вживання спиртних напоїв між подружжям виникла сварка. Чоловік схопився за цеглу та вдарив нею дружину по голові. Від отриманих травм жінка померла на місці. Чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє поліція Донецької області.

Зазначається, що 20 травня близько 22.40 до чергової частини відділу поліції Дружківки надійшло повідомлення від 13-річної дитини про те, що батько б’є матір. На лінії з неповнолітнім залишилася операторка колл-центру «102», яка координувала безпекові дії заявника.

Потрапивши на подвір’я домогосподарства, поліцейські виявили тіло 34-річної жінки зі слідами насильницької смерті.

З’ясовуючи обставини злочину стало відомо, що в той вечір чоловік із жінкою вживали спиртне. На ґрунті ревнощів між подружжям виник конфлікт. Чоловік схопився за цеглу та наніс декілька ударів по голові дружині, від чого остання померла на місці.

За даним фактом поліцією, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, 45-річному зловмиснику повідомлено про підозру за вчинення правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення