Туалети зачинили, води немає: українців не випускають з літака у "Борисполі" (фото, відео)

Пасажири чартерного рейсу, котрі повернулись із відпочинку на Балі, відмовляються йти на обов’язкову обсервацію та підписувати відповідні документи. Правозахисник Масі Найєм повідомив у Facebook, що пасажирів не випускають із літака, поки ті не підпишуть якийсь документ, у якому йдеться, що всі повідомлені про причини й характер обсервації та наслідки недотримання режиму.

"Але ніхто не відповідає на питання, не виконує ті умови, під якими просять підписатися. Щойно заборонили знімати будь-які відео з літака. Ясна річ, що жодного адвоката до них не пускають", – зазначив він.

Крим того, туалети в літаку припинили працювати, їх зачинили, також закінчилася питна вода.

"Двері зачинили, дихати нічим (мотивують тим, що ми так порушуємо правила безпеки), питну воду не дають навіть маленьким дітям", – написав Тарас Гончаренко, який перебуває на борту.

20 осіб покинули літак і погодилися на обсервацію. Інші продовжують перебувати всередині, наполягаючи на самоізоляції.

Українські туристи зазначають, що їх безкоштовно хочуть помістити в готелі “Козацький” або ж за 338 євро за двох осіб у інших закладах. Це їм не сподобалось і вони відмовляються підписувати документи.

Нагадаємо, 29 березня пасажири літака, який евакуював українців з В'єтнаму,влаштували дебош в аеропорту "Бориспіль" та спробували піти з-під обсервації і втекти від поліції

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення