Туристи влаштували масове побоїще на пляжі парасольками і шезлонгами (відео)

У Бельгії на пляжі відпочивальники влаштували масову бійку, де використовували парасольки і шезлонги в якості зброї. Про це повідомляє The Brussels Times.

Все почалося з зауваження рятувальника групі з 40 відпочиваючих, що сидіти в даному місці заборонено. Але вони відмовилися піти, після чого на пляж була викликана поліція.

"Раптово почалися масові бої і почався повний хаос. Літали парасольки і лежаки, в якості зброї використовували жердини для віндсерфінгу", - розповів менеджер найближчого бару, який бачив інцидент.

Люди закидали піском офіцерів, які були озброєні кийками. Тому деяких хуліганів заарештували після того, як на пляж прибуло підкріплення, щоб зупинити бійку.

"Я вважаю, що це жахливо. Для людей, які приїжджають з добрими намірами і хочуть провести день у Бланкенберге, це дуже погано. Я думаю про дітей і їх батьків", - поділився мер міста Дафне Дюмер.

У зв'язку з інцидентом мер заборонив туристам відвідувати пляж в неділю, 9 серпня. Також він попросив скасувати курсування потягів вдень.

"Нашому місту потрібна перерва. У неділю ми хочемо, щоб туристи не приїжджали в Бланкенберге", - сказав міський голова.

Поліцейські тепер патрулюватимуть територію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення