"Твої груди не дістануться нікому!": ревнивець задушив, зґвалтував, відрізав груди і розпоров живіт коханій (фото)

У Барнаулі РФ чоловік із ревнощів задушив, відрізав груди і розчленував тіло коханої. Про випадок пишуть росЗМІ, які публікують фото зі слідчого експерименту, як саме душогуб розправлявся зі своєю жертвою.

Спотворене тіло вбитої жінки було виявлено в покинутій будівлі увечері 1 жовтня, на нього натрапили підлітки. Жінку вбили напередодні.

За інформацією SHOT, 30 вересня 43-річний Павєл Волков об одинадцятій годині вечора заманив свою 43-річну кохану Сніжану на "побачення" у закинуту будівлю. У ході розмови жінка сказала, що йде від нього. Чоловік розлютився, задушив жінку, а потім понівечив її тіло: відрізав груди і розпоров живіт. Труп він сховав під підлогу, а рештки тіла викинув у найближчу річку.

Відрізані груди жінки знайти поки що так і не вдалося. Попередньо, рештки тіла віднесло течією в річку Об. Ревнивець на допиті заявив, що відрізав і викинув груди своєї коханої в невелику міську річечку (на фото), щоби "вони відпливли і не дісталися нікому".

На змучене тіло нещасної випадково натрапили місцеві діти, які лазили по закинутій будівлі. Вони ж і повідомили про страшну знахідку поліцейським.

Неадекват уже був судимий за вбивство. За другий такий епізод, скоєний особливою жорстокістю, йому загрожує до 20 років колонії.

Слідчі кажуть, що Волков намагається косити під дурника, щоби замість в'язниці потрапити до психіатричної лікарні. За словами правоохоронців, йому це не вдасться, адже ознак помутніння розуму у вбивці немає, і це має підтвердити експертиза.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення