У актора з «Зоряних воєн» діагностували шизофренію

 Lenta.ru

Американського актора Джейка Ллойда, який грав Енакіна Скайуокера в першому епізоді «Зоряних воєн», визнали хворим на шизофренію. Про це повідомляє в понеділок, 11 квітня, портал NME.

Актора перевели з в'язниці в спеціалізовану клініку. Ллойд був заарештований поліцією Південної Каліфорнії в червні 2015 року після погоні. Йому пред'явили звинувачення в перевищенні швидкості, водінні без прав, проїзду на червоне світло і опір при арешті. Мати Ллойда заявила, що актор страждає шизофренією, і його агресивна поведінка на дорозі пояснюється зривом через відмову приймати ліки. Не уточнюється, скільки часу актор проведе в клініці.

Родина наполягає на поверненні Ллойда додому. Джейку Ллойду 27 років. Він дебютував у кіно в семирічному віці, знявшись в серіалах «Швидка допомога» і «Удавальник».

Найбільш відома його роль юного Енакіна Скайуокера в картині «Зоряні війни. Епізод I: Прихована загроза». Також він знімався у фільмах «Зриваючи зірки» та «Подарунок на Різдво». В останній картині Ллойд зіграв роль сина героя Арнольда Шварценеггера. Ллойд перестав зніматися в кіно в 2005 році. Пізніше він заявив, що через роль Скайуокера його акторська кар'єра виявилася зруйнована.

У 2012 році Ллойд зняв проморолик для співачки Меллорі Лоу, головну роль в кліпі виконав Деніел Логан, який зіграв молодого Бобу Фетта в іншому епізоді «Зоряних воєн» — «Атака клонів».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення