У автотрощі на Херсонщині загинула 1,5-місячна дитина (фото, відео)

На Херсонщині у ДТП загинула новонароджена дитина, також тілесні ушкодження отримали мати та бабуся хлопчика. Аварія сталася 26 серпня на об’їзній дорозі с. Чулаківка Скадовського району. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Херсонської області.

"73-річний водій автомобіля Opel Vectra на заокругленні дороги виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106, в якому їхали чоловік із дружиною, їх півторамісячний син та бабуся. У результаті ДТП дитина отримала травми, несумісні з життям. Жінки, віком 32 та 55 років, з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені в лікарню м. Гола Пристань. Водії автомобілів не постраждали", - повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський.

Вирішується питання про вручення водію Opel Vectra підозри в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого. Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Тривають слідчі дії.

"Поліція звертається до можливих очевидців та водіїв, які мають відеозапис безпосередньо моменту скоєння дорожньо-транспортної пригоди, зателефонувати за номером (099) 04-08-555 або 102. Анонімність гарантується", - повідомили у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення