У автотрощі на Львівщині постраждало двомісячне немовля: подробиці і фото

У Радехові внаслідок автозіткнення травмовані четверо осіб, серед яких неповнолітній та немовля. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 травня близько 16.30 на вулиці Мишуги. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів "Audi Q5", яким керувала 43-річна жителька Волинської області, та "Skoda Fabia", яким керував 30-річний мешканець Радехова.

"Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів водій "Skoda Fabia" та троє його пасажирів: 25-річна жінка, 17-річний юнак та двомісячний хлопчик. Усі – мешканці Радехова", - розповіли у поліції.

За фактом слідчі відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення