У басейні іспанського готелю потонула дев'ятирічна дівчинка, її батько і старший брат

 Fakty.ua

В іспанському готелі Club La Costa World поблизу Фуенхірола, популярного курорту на Коста-дель-Соль, під Різдво сталася трагедія. У басейні готелю потонула дев'ятирічна британська дівчинка, її 52-річний батько і 16-річний брат, які кинулися її рятувати. Точна причина загибелі трьох осіб поки залишається загадкою.

За однією з версій, дитину могло засмоктати в зливну трубу через технічну несправність системи насосів в басейні, яка могла перетворитися на смертельну пастку. Водолази знайшли в трубі купальну шапочку дівчинки. Однак поліція провела перевірку і дозволила знову відкрити басейн, визнавши його безпечним для туристів.

На трупах не було виявлено слідів зовнішніх пошкоджень. Патологоанатоми також не знайшли ніяких ознак отруєння.

Повідомляється, що батьки дівчинки перебували в своєму номері, коли до них прийшла їхня старша 12-річна дочка і на питання, де її молодша сестра, сказала, що у тій виникли «проблеми під водою». Батько і син кинулися до басейну і стрибнули у воду. Живими вибратися звідти їм не вдалося.

Чоловік, який намагався надати першу медичну допомогу і робив штучне дихання до прибуття медиків, потонув. Кажуть, що мати сімейства весь цей час зберігала спокій і молилася про те, щоб її чоловік і діти повернулися до живими.

Ведеться слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення