У Бердянському районі росіяни зґвалтували 15-річну дівчину та вбили хлопця

 Vgorode Запоріжжя

Населені пункти навкрути тимчасово окупованого Бердянська заполонили російські загарбники. У Бердянському районі росіяни зґвалтували 15-річну дівчину та вбили хлопця.

Як повідомляє Бердянська партизанська армія, у село Новопетрівка Бердянського району заїхала 76 бригада армії РФ. Окупанти тероризують місцевих мешканців. Люди настільки залякані, що бояться виходити з будинків.

Крім мародерства та залякування в селі Новопетрівка військовослужбовці армії РФ зґвалтували 15-річну дівчину та вбили хлопця.

Повідомляється, що окупанти заселяються в будинки, збиваючи замки та вибиваючи двері. Якщо будинок великий, то селяться разом із власниками оселі, бо ті, на їх думку, займають дуже велику площу. Місцеві бояться виходити на роботу, бо можуть залишитись без житла. Також жителі кажуть, що теж саме відбувається і в селі Осипенко.

Раніше місцеві ЗМІ вже писали про випадки зґвалтування українських жінок у Запорізькій області. І це тільки ті випадки, які набули розголосу. Так, у квітні у селі Орлянське Василівського району російські окупанти увірвалися до будинку жінки та один із них її зґвалтував. До цього злочин сталався й у селі Новозлатополь Пологівського району. Там зґвалтували 30-річну жінку. Племінниця постраждалої розповіла, що рашисти ґвалтували її, оскільки вона не розповіла потрібну їм інформацію про мешканців села. Зокрема, про чоловіків, які брали участь в АТО (ООС), та про інших місцевих.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення