У Бердянську копи стали учасниками потрійної ДТП (фото)

 СЕГОДНЯ

Увечері 13 вересня в Бердянську Запорізької області сталася аварія за участю трьох автомобілів – ВАЗ 2102, Daewoo Nexia і поліцейського Chevrolet Niva.

В результаті ДТП за допомогою до медиків звернувся один чоловік – співробітник Бердянської поліції. Як повідомляє "ПроБердянськ", зіткнення сталося близько 23:00 на перехресті вулиці Італійської і Східного проспекту.

За попередньою інформацією, Chevrolet врізався в ВАЗ, "Жигулі" від удару вилетіли на узбіччя і протаранили дерево. Також від удару поліцейський автомобіль занесло, і він зачепив Daewoo.

Нагадаємо, тільки за перше півріччя 2018 року в ДТП на дорогах України загинули 1237 людей, постраждали – 12,8 тис. Всього за січень-червень сталося понад 68 тис. аварій, з них з потерпілими – 9,9 тис. ДТП.

Крім того, як розповідав раніше заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, в Україні було зафіксовано понад 26 тисяч порушень ПДР. За його словами, поліція вводить в дію план невідкладних комплексних заходів щодо посилення безпеки дорожнього руху.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення