У Бердянську по вулиці гуляла озброєна дитина

 СЕГОДНЯ

У Запорізькій області по вулицях курортного Бердянська гуляла дитина, озброєна травматичним пістолетом і електрошокером, який, за словами інших дітей, вимагав у них гроші. Про це повідомиляє "Суббота Плюс"

"Першокласник у якого був пістолет із залізними кулями і електрошокер, спокійно розгулював по Приморській площі. Під час розмови з цією дитиною моя подруга намагалася з'ясувати звідки у неї зброя, де вона живе і як зв'язатися з її батьками. Малий придумував неправдоподібні історії", – написала одна з учасниць групи з посиланням на свою подругу

Також в мережі розповіли, що батьки, дітям яких погрожував озброєний хлопчик, розшукали його мати, але та відмовилася розуміти суть проблеми.

"Після того, коли розмова з мамою не відбулася, моя подруга разом з іншими батьками, вирішили попрямувати на бесіду до директора даної школи. Недалеко від входу цілеспрямовано їм назустріч йшов батько цього хлопчика, який почав кричати, вести себе неадекватно. Батько почав демонструвати пістолет і залізні кулі всередині нього і стверджувати, що це пістолет безпечний, просто видає гучний звук пострілу", – йдеться в повідомленні.

Тим часом, за словами дітей, першокласник демонстрував їм навички розбирання і перезарядки зброї. За його користувачів мережі, це говорить про те, що зброя в руках у дитини виявилася не в перший раз.

"За підсумком, в кабінеті у директора моя подруга намагаючись пояснити батькам даного хлопчика всю серйозність ситуації, була почута директором і батьками", – резюмувала жінка.

Варто додати, що в коментарях до цього повідомлення залишили свої відгуки ще кілька батьків, які розповіли про агресивну поведінку і схильність хлопчика до насильства

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення