У Бердянську викрили керівництво санаторію, вкрали 400 тисяч

 СЕГОДНЯ

У курортному Бердянську Запорізької області місцева поліція і Служба безпеки України викрили керівників санаторію, які вкрали 400 тисяч гривень, які повинні були піти в дохід держави.

Як повідомили в прес-службі обласної поліції, копи і співробітники спецслужби викрили злочинну схему, в якій були задіяні директор, його заступник і близький родич одного з них.

"Зловживаючи службовим становищем, заволоділи грошовими коштами в сумі понад 400 тисяч гривень", – йдеться в повідомленні.

У зв'язку із заборгованістю по зарплаті і податках рахунки санаторію по вулиці Макарова в Бердянську були заарештовані. Всі зароблені кошти повинні були враховуватися і за їх рахунок погашатися борг, але керівництво санаторію вирішило заробити в обхід каси, і продовжили здавати приміщення відпочиваючим, а гроші привласнювали.

Підозрюваним повідомили про підозру у вчиненні злочинів за статтями "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем" і "службова фальсифікація". Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення