У Бердянську знайшли повішеним директора Горліфту, окупаційна влада це приховує

Днями в окупації наклав на себе руки директор окупованого КП "Горліфт" Олександр Скрипка. Окупаційна адміністрація міста приховує інформацію, у реєстрах він досі значиться директором МУП "Ремліфт". про це повідомляє "Бердянськ Сьогодні".

Олександр Скрипка (1982 року народження) погодився на співпрацю майже одразу після окупації рашистами Бердянська. У звітах окупантів особливо не зʼявлявся та й звітувати особливо не було про що. Підприємство працювало з великими проблемами.

У місті обговорюють декілька версій події: чоловіка звинуватили у розтраті коштів або покарали за страйк на підприємстві.

За однією з версій, окупанти предʼявили Скрипці обвинувачення у розтраті коштів підприємства у великих розмірах. Нібито на підтверджуючих це документах стояв його підпис. Він зрозумів наслідки та вирішив покінчити з життям.

За іншою версією, через величезну заборгованість з виплати заробітної плати працівники ліфтового господарства Бердянська влаштували страйк. Вони заявили, що не будуть обслуговувати ліфти, поки не погасять заборгованість. Окупанти звинуватили у цьому директора підприємства та провели "бесіду". А далі варіанти різняться: одні кажуть, що він сам вкоротив собі життя, інші - що він не планував самогубство.

У будь-якому разі цей випадок вчергове підтверджує, що співпраця з ворогом нічим хорошим не закінчується. Окупанти зневажливо ставляться до життя зрадників та прибирають їх при першій можливості.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення