У берлінському метро знайшли секретну квартиру

 Lenta.ru

Співробітники Берлінського метрополітену виявили в одному з покинутих тунелів підземки повністю умебльовані апартаменти, повідомляє Berliner Kurier.

Організований невідомими житловий простір виглядав готовим до заселення. Стіни приміщення обклеїли шпалерами і прикрасили картинами, усередині встановили ліжко, телевізор, крісло, комод і пальму в діжці.

Енергопостачання апартаментів здійснювалося за рахунок підключення до кабельних мереж, що забезпечують електрикою станції метро, які знаходяться поблизу. Коли робітники, які проводили регулярні технічні роботи в тунелях, побачили квартиру, вони вирішили, що приміщення було оформлено спеціально для зйомок фільму, але ця версія не підтвердилася.

Представник прес-служби Берлінського транспортного об'єднання Петра Рітц, коментуючи факт виявлення незвичайного приміщення в метро, заявила виданню Berliner Kurier, що «тут хтось трохи повеселився», зазначивши, що невідомим якимось чином вдалося пронести меблі в тунелі, обійшовши систему безпеки метрополітену.

Як повідомляє Berliner Kurier, оголошення про здачу незвичайної квартири в оренду було опубліковано на сайті Airbnb, але незабаром знято. Всю обстановку прибрали з тунелів через три дні після виявлення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення