У Білій Церкві на грумінгу померло цуценя: білому шпицю було лише 3 місяці (фото)

 УНН

Власниця віддала цуценя на процедуру, натомість отримала мертву тваринку. Нещастя сталось у Білій Церкві Київської області.

"До поліції звернулась 21-річна мешканка Білої Церкви. Заявниця повідомила, що працівники ветлікарні вбили її цуценя, яке вона їм довірила підстригти. Тваринка померла у приміщенні салону", - повідомили правоохоронці.

У пабліках міста повідомляють, що коли власниці, всього за пів години від початку процедури, віддавали мертву тварину, то адміністратор закладу сказала: "Так буває". Повідомляється також, що білому шпицю було всього три місяці.

Інцидент стався в клініці "Кіт Матроскин". На сторінці клініки в соціальній мережі Інстаграм користувачі питали, чи дійсно така подія мала місце, та звинувачували працівників у смерті цуценяти. Можливість коментування на сторінці швидко вимкнули.

Про клініку у мережі здебільшого позитивні відгуки. Адміністратор закладу у телефонній розмові повідомила, що усі коментарі будуть надаватися після офіційних висновків щодо причин смерті тваринки.

Наразі слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування (ч.1 ст.299 ККУ).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення