У бойовика Плотницького виникли відразу три серйозні проблеми

 РЕАЛ

В свій час ЗМІ вже сміялися з обіцянки глави ЛНР створити цілорічні теплиці з підігрівом землі для вирішення продовольчої проблеми в «республіці».

Вчора так званий «міністр сільського господарства Руслан Сороковенко пояснив причину, чому навіть не розпочато реалізацію проекту, який, згідно з обіцянками його шефа, вже повинен бути реалізованим: «Ми не встигли виділити землю під тепличне господарство... «Уряд» збирається працювати над земельним законодавством щодо виділення і закріплення ділянок, які є найбільш сприятливими до ведення тепличного господарства».

А ми думали, що це в Україні земельні питання довго вирішуються.

Якщо серйозно, то в ЛНР подібні питання вирішуються навіть не розчерком пера, а усною вказівкою Теслярської або кураторів з РФ. Сороковенко просто придумав довгограючу відмазку...

Не виправдовуються очікування «республіки» і на халявні продукти харчування з Росії. Тому Ігор Плотницький виділив перші 10 мільйонів рублів на закупівлю овочів в Білорусі. Нібито навіть з урахуванням транспортування через територію РФ (мінімум 500 км безпосередньо по карті і до тисячі з урахуванням реальних трас) овочі з сусідньої Ростовської області РФ «республіці» обходяться дорожче.

Але головна проблема Плотницького – на півдні ЛНР у Ровеньках. Козаки 13-го тербата, «вийшли» зі складу ЛНР, готуються до очевидної зачистці людьми Теслярського і «росіянами». За даними «Інформатора», отаман Ігор Кулькін підбив сусідніх князьків — польових командирів, і вони постачають в Ровеньки зброю і боєприпаси.

Адже буквально днями в ЛНР заявили, що з бандформуваннями і сепаратистами покінчено...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення