У бойовика Захарченка виявилася гостра форма склерозу

 Replyua.net

Олександр Захарченко починає плутати імена та прізвища людей, з якими він ворогує. Одне з сепаратистських видань брало інтерв'ю у лідера "ДНР" і той у своїй промові згадав Романа Шухевича, однак ніхто одразу й не зрозумів, що Захарченко мав на увазі командира повстанської армії України, тому що глава "ДНР" назвав його Шушкевичем.

В інтерв'ю Захарченко розповідав про те, які всі різні, але зброю та військові дії роблять всіх людей абсолютно однаковими.

Він згадав "Шушкевича" та інших нащадків Бандери, а також всіх нацистів, і заявив, що ці люди почали війну проти жителів Донбасу. На думку Захарченко, "Шушкевич" прикривається різними організаціями і партіями, щоб легалізувати свої злочини проти людяності.

Така поведінка "Шушкевича", зазначив Захарченко, робить всіх українців однаковими.

Глава ДНР взяв прізвище "Шушкевич" не з повітря. У 1991-1994 роках Станіслав Шушкевич займав в Білорусі посаду голови Верховної Ради. Саме Шушкевич був у числі тих, хто підписував розпорядження про ліквідацію Радянського Союзу. Схоже, Захарченко щось пов'язує з цією людиною, раз він згадав про нього в самий неналежний момент.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення